Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékkínálatunk

Megújult a Bioderma Cicabio termékcsalád! Ismerd meg őket közelebbről!

Megújult a Bioderma Cicabio termékcsalád! Ismerd meg őket közelebbről!

A bőrnek minden nap alkalmazkodnia kell a környezetéhez, ami befolyásolja az egyensúlyát és az egészségét. A környezetszennyezés, az időjárási körülmények, az UV-sugarak, a betegségek, a gyógyszeres kezelések, az öregedés... Mindezek a tényezők gyengítik a bőr természetes védekezőképességét. Érzékenyebbé, reaktívabbá válik. Foltok, bőrpír és irritáció jelenhet meg. Minden ember bőre a maga módján reagál, DNS-étől függően.

A Bioderma meggyőződése, hogy nem elég a látható jelek alapján cselekedni. Ahhoz, hogy valóban tartósan ápolni tudjuk a bőrt és annak egészségét, meg kell óvnunk a külső hatásoktól (időjárás, gyógyszerek, szennyezés), és foglalkoznunk kell az egyensúlyhiány okaival, miközben tiszteletben tartjuk az ökológiáját és a természetes biológiáját. A Bioderma bőrgyógyászokkal és egészségügyi szakemberekkel együtt olyan termékeket tervez, amelyek tartósan megelőzik, ápolják és kísérik a bőrgyógyászati kezeléseket.

 

Milyen bőrre használjuk a cica krémeket?

A cica krémekről [ejtsd: sziká] összességében elmondható, hogy alapvetően hámképződést serkentő, az egészséges epidermisz helyreállását segítő krémekről van szó, amik egyrészt felgyorsítják az irritált, hámló, kisebb bőrgyógyászati beavatkozásokkal kezelt bőr megújulását, másrészt pedig védőréteget képeznek a bőr felszínén, így megvédik a sérült területet.

Sérülés következtében az irritált bőr érzékenyebbé válik, védekezőképessége meggyengül. Legfőbb cél ilyen esetben a sebgyógyulás különböző fázisainak támogatása az optimális gyógyulás érdekében.

Ha egy termék nevében szerepel a cica szó, akkor az általában enyhülést igyekszik nyújtani az irritált, hámló, száraz és/vagy érzékeny bőrnek, segíti  a sebgyógyulást, hámképződést, általában antibakteriális, gyulladáscsökkentő összetevőket is tartalmaz és védőréteget képez a bőrön.

 

A Bioderma termékek hatásmechanizmusa

A Bioderma összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Antibakteriális hatású összetevői (cink és réz) megtisztítják a bőrfelszínt,
Antalgicine™ innovatív aktív összetevője gyorsan enyhíti a diszkomfort-érzetet, és csökkenti a vakarózásra való késztetést.
Tápláló, lipidpótló textúrája a hialuronsavval és hidratáló összetevőkkel együtt védőréteget hoz létre. Ez a réteg hosszú távon fizikailag újjáépíti a bőrfelszínt, hogy helyreállítsa biológiai működését és optimális komfortérzetet nyújtson.

 

A cica krémek hatóanyaga

A Centella Asiatica, vagy más néven ázsiai gázló vagy tigrisfű, régóta ismert a gyógyászatban és szépségápolásban. Az ázsiai kultúrákban már évszázadok óta alkalmazzák a sebgyógyító és hámképző hatásai miatt. A cicakrémek legtöbbje tartalmazza ennek a növénynek a kivonatát, például madecassoside vagy madecassic acid formájában, amelyek antioxidáns és regeneráló hatásúak.

Bioderma Cicabio termékek az egész család számára

A Bioderma Cicabio olyan regeneráló és nyugtató termékek, mely a bőrön védőréteget képezve segítik elő az epidermisz helyreállítását. Továbbá segítik az apró sebek, horzsolások és hegek gyógyulási folyamatát.

Védőréteget képezve óvják a sérült területeket, és ezzel hozzájárulnak a bőr egészséges állapotának visszaállításához. Emellett segítik a viszketés és a diszkomfort érzésének csökkentését, valamint segítik megelőzni a hegek kialakulását. A Bioderma Cicabio termékek teljes körű támogatást nyújtanak a gyógyulási folyamat során, intenzíven táplálnak és hidratálnak, a bőr egészsége és puhasága érdekében.

A termékek rendkívül toleránsak a bőrhöz, nem okoznak mitesszereket, gyorsan beszívódnak, nem hagynak zsíros érzetet, és illatanyag-mentesek.

Miért jó választás a Bioderma Cicabio termékei?

A Bioderma már 40 éve együttműködik egészségügyi szakemberekkel. A Bioderma Cicabio termékei hatékonyságuk és biztonságuk szempontjából kiemelkedőek, mivel termékeiket orvosi felügyelet mellett tesztelik. A Franciaországban készült termékek garanciát nyújtanak a magas színvonalú gyártásra és minőségre.

 

Tegyél bőröd egészségéért és próbáld ki a megújult Bioderma Cicabio termékeit webáruházunkban!

https://dermopatika.hu/markak-157/bioderma-164/cicabio-176