Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékkínálatunk

Szállítás és fizetés

Szállítási információk

A megrendelt termékek házhozszállítása az MPL szolgáltatásával történik. A rendelés kézbesítésére egy alkalommal kerül sor, ezután az értesítőben szereplő postán 10 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére.

Szállítás Szállítási díj
MPL Házhozszállítás 1.699 Ft
MPL Csomagautomata 1.499 Ft
MPL PostaPont 1.499 Ft
MPL Postán maradó 1.339 Ft

Amennyiben 20.000 Ft  felett vásárol a szállítás INGYENES!

Személyes átvétel:
A megrendelt termékek személyesen is átvehetőek az alábbi címen nyitvatartási időn belül:
3300 Eger, Dobó tér 2.
Hétfőtől - Péntekig: 07:30-18:00
Szombaton: 08:00-12:30

Ez esetben természetesen szállítási költséget nem kell külön fizetni. A termékek átvételének legkorábbi időpontjáról telefonon vagy e-mailben értesítjük.

Amennyiben számláját előreutalással óhajtja rendezni a szállítási határidő az összeg  beérkezésétől számított 2-3 munkanap. Bizonyos termékeknél a szállítási idő 10-15 munkanap is lehet. A késedelmes szállításról és a várható beérkezésről minden esetben e-mailben értesítést küldünk.


 

Fizetési lehetőségek

Utánvétel:
Amennyiben házhozszállítással kéri, lehetősége van az utánvét fizetési módot választani, melynek költsége 305 Ft. Utánvétel esetében a rendelés végösszegét a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a csomag kézbesítőjének.

K&H Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál: fizetés bankkártyával feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.