Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékkínálatunk

Vásárlói fiók

Vásárlói fiókot az alábbi módon tud létrehozni és használni:

 

Regisztráció

1. A fiók létrehozásához először be kell regisztrálnia az oldalra. Ezt az oldal tetején található menüsor Regisztráció fülére kattintva teheti meg. Az alábbi felületen kért adatokat kell kitöltenie (a begépelt jelszó megtekintéséhez a kis szem ikonra kell kattintania), ki kell pipálnia az Általános Szerződési Feltételek elfogadásához szükséges rublikát, majd meg kell nyomnia a Regisztráció gombot.

2. Amennyiben valamelyik adat hibás, piros betűkkel egy hibaüzenet fog erről megjelenni. Ebben az esetben ellenőrizni kell az adatokat, és javítani kell a hibát, amennyiben pedig arról értesül, hogy az Ön e-mail címével már regisztráltak az oldalon, a Már van fiókja? gombra kattintva beléphet az oldal felületére, az e-mailcíme és a jelszava megadásával. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor az Elfelejtett jelszó gombra kattintva megadhatja az e-mailcímét, melyre kiküldünk egy új jelszót. Ezt belépés után meg tudja változtatni.

Belépés

1. Amennyiben már regisztrálva van az oldalon, az oldal tetején található menüsor Belépés fülére kell kattintania a bejelentkezéshez és meg kell adnia az e-mailcímet és a jelszót, mellyel regisztrált. Amennyiben már korábban is járt az oldalon, és elmentette ezeket az adatokat, a rendszer kitölti az adatokat, és csak a Belépés gombot kell megnyomnia. Amennyiben szeretne folyamatosan belépve maradni, pipálja be a Maradjak belépve nevű rublikát.

2.  Amennyiben valamelyik adat hibás, piros betűkkel egy hibaüzenet fog erről megjelenni. Ebben az esetben ellenőrizni kell az adatokat és javítani kell a hibát (a begépelt jelszó megtekintéséhez a kis szem ikonra kell kattintania), amennyiben pedig arról kap értesítést, hogy Hibás a felhasználónév és/vagy a jelszó akkor két opciója is van.

  • Amennyiben biztos benne, hogy már regisztrált az oldalon, az Elfelejtett jelszó gombra kattintva megadhatja az e-mail címét, melyre kiküldünk egy új jelszót. Ezt belépés után meg tudja változtatni. Amennyiben Hibaüzenet jelenik meg arról, hogy nem találjuk a rendszerben az e-mail címét, mégsem regisztrált az oldalra, így ezt meg kell tennie a Regisztráció nevű bekezdésnél leírt módon.
  • Amennyiben nem benne biztos, hogy regisztrált az oldalon, a Hozzon létre saját fiókot gombra kattintva regisztrálhat a Regisztráció nevű bekezdésnél leírt módon.

 

 

Vásárlói fiók

1. A fiókjába belépve, az itt látható felülettel találja Magát szembe.

2. A Fiókadatok módosítása gombra kattintva módosíthatja a korábban megadott adatokat. A módosítások után az adatok elmentéséhez nyomja meg a Tovább gombot. Amennyiben mégsem szeretne módosítani, a Vissza gombbal elhagyhatja az oldalt.

3. A Jelszócsere gombra kattintva megváltoztathatja a jelszavát. Ehhez a régi jelszót és egy új jelszót kell beírnia a megfelelő rubrikába, majd a Tovább gombbal tudja ezt a módosítást elmenteni. Amennyiben mégsem szeretné módosítani, a Vissza gombbal elhagyhatja az oldalt.

4. A Címadatok módosítása gombra kattintva láthatja az összes Ön által megadott címet. Ezeket tudja Módosítani és Törölni az alattuk található gombokkal, az Új cím gombbal pedig felvihet egy teljesen újat. Amennyiben az alapértelmezett címet szeretné módosítani, a megfelelő címnél a Módosítás gombra kell kattintania, és az Új alapértelmezett cím mezőt Igenre kell állítania. A módosítások után az adatok elmentéséhez nyomja meg a Tovább gombot. Amennyiben mégsem szeretné módosítani, a Vissza gombbal elhagyhatja az oldalt.

5. A Kívánságlistám fülön a kívánságlistáját tekintheti meg, melyről ITT olvashat bővebben.

6. A korábbi rendelések fülön a már leadott rendeléseinek adatait tekintheti meg és követheti nyomon az állapotát. Az egyes rendelések adatait a Megnéz gombbal tudja megtekinteni, az Újra megrendelem gombbal, pedig egy új rendelést tud leadni, teljesen ugyanazokkal a termékekkel, melyekkel korábban tette. Erre a gombra kattintva a Kosár oldalon találja Magát, ahonnan a Tovább a pénztárba gombbal megkezdheti a vásárlást, az ITT olvasható módon. Amennyiben nem szeretne ezen az oldalon maradni, a Tovább gombbal tud kilépni.

7. A Letöltések fülön találhatja azokat a letölthető termékeket, melyeket már megvásárolt a webshopban. Webshopunkban nem lehetséges letölthető terméket vásárolni, így ez a menüpont üres lesz. A vissza a fiókhoz gombbal tud kilépni az oldalról.

8. A Hírlevél megrendelése/lemondása fülön a Megrendelés mellett található Igen és Nem mezőkkel tudja kiválasztani, hogy szeretne-e feliratkozni a hírlevelünkre, vagy éppen leiratkozni arról. A módosítások után az adatok elmentéséhez nyomja meg a Tovább gombot. Amennyiben mégsem szeretné módosítani, a Vissza gombbal elhagyhatja az oldalt.

9. A Regisztrációs hozzájárulás elfogadása/elutasítása fülön tudja módosítani azt, hogy hozzájárul-e az Általános Szerződési Feltételekhez. Amennyiben a Hozzájárulok mellett található Igen és Nem mező közül a Nemet választja, majd rákattint a Tovább gombra, az itt látható ablak fog felugrani. Amennyiben nem fogadja el a regisztrációs feltételeket, minden adatot törölnünk kell, így nem fog tudni rendelést leadni az oldalon, valamint a korábban leadott rendelései is törlődni fognak, így azok kiszállítását/átadását nem fogjuk tudni biztosítani. Amennyiben mégsem szeretné módosítani, a Vissza gombbal elhagyhatja az oldalt.

10. Amennyiben a Személyes adatok törlése gombra kattint, az alábbi ablak fog felugrani. A törlés alkalmával az Ön által, a bolt részére megadott összes személyes adata törlődni fog. A folyamatban lévő rendelései teljesítését az eladó nem tudja garantálni! Miután a Megerősítem gombra kattint, kiküldünk a megadott e-mail címére egy megerősítő e-mailt, ahol egy link segítségével véglegesítheti a törlési kérelmét.

11. A Személyes adatok letöltése gombra kattintva kiküldünk a megadott e-mail címére egy e-mailt, és az e-mailben található link segítségével letöltheti a boltban tárolt adataidat.